Naprapati

En naprapat fokuserer på å finne den underliggende årsaken til dine smerter. Smerter kan oppstå når samspillet mellom muskler og ledd ikke fungerer optimalt. Smerter fra stiv nakke, svimmelhet, ryggsmerter, spenningshodepine, isjias og belastningsskader er blant plagene en naprapat kan hjelpe deg med.

Ved bruk av hendene, behandler en naprapat muskler og ledd for å øke fuksjonen og bevegeligheten i hele kroppen. En naprapat ser kroppen som helhet, og behandler derfor muskelplager, leddplager og nerveplager ut ifra et helhetssyn.

En behandling hos naprapat kan bestå av blant annet massasje, strekk, mobilisering, manipulajon og akupunktur kombinert med ulike hjemmeøvelser. Du kan lese mer om noen av våre behandlingsmetoder her.

Hos CitySyd-Klinikken setter vi av god tid til hver pasient, inntil 45 minutter. Din avsatte tid benyttes kun på deg. I løpet av din første behandling hos oss vil vi vurdere dine plager og hvilken behandling og trening som vil være best for deg. Normalt vil vi etter 3-5 behandlinger se tydelig forbedring.

La oss bidra til å gi deg en bedre hverdag!

Naprapat Ellen Amlo er en av naprapatene ved CitySyd-Klinikken. Hun har jobbet som naprapat siden 2006 og startet CitySyd-klinkken sammen med Kristine Nilsen samme år.

Refusjon fra NAV?

CitySyd-klinikken har ikke avtale om driftstilskudd. Derfor må all behandling betales i sin helhet.

Comments are closed.