Slyngetrening – RedCord

Redcord har utviklet en oppsiktsvekkende behandlingsmetode for muskel- og skjelettplager kalt Neurac (Neuromuskulær aktivering)

Behandlingen består av spesialutviklede øvelser i Redcord slynger/tau og har som mål å gjenopprette smertefrie bevegelsesmønstre og oppnå bedre funksjon. Metoden fokuserer på årsaken bak problemene og ikke bare symptomene. Målet mer treningen er å aktivere og styrke svekket muskulatur slik at overbelastet muskulatur avlastes. På den måten blir funksjonen også bedre.

Øvelsene kan være både tunge og utfordrende, men de skal utføres med kontroll og kvalitet. Øvelsene skal ikke oppleves smertefulle. Hos CitySyd-klinikken får du tett oppfølging for å mestre de øvelsene som best passer deg. For langvarig effekt kreves det oppfølgende egentrening

Slyngetrening har vist god effekt på plager som:

 
– stiv nakke og hodepine
– Smerter og plager i hofter og bekken
– bekkenløsning
– korsryggsmerter
– Smerter og plager i arm og skulder 
– musearm og tennisalbue

Hos CitySyd-Klinikken får du profesjonell veiledning under treningen. Vi trener i små grupper opp til åtte personer og øvelsene tilpasses individuelt. Vi har slyngetreningstimer flere ganger i uken. Ta kontakt med oss for mer informasjon og påmelding til trening.

Slyngetrening

Slyngetrening

Trening med slynger gir god effekt

Trening med slynger gir god effekt

Comments are closed.