City Syd Klinikken ble åpnet i 2007 av fysioterapeut Kristine Nilsen. Et halvt år senere ble Naprapat Ellen Amlo deleier i klinikken. Sammen driver vi CitySydKlinikken i Varnaveien 40B, Moss. 

 

Fysioterapeut Kristine Nilsen

Fysioterapeut Kristine Nilsen
Fysioterapeut Kristine Nilsen

Jeg har studert fysioterapi ved Saxion Hogeschoolen i Enschede, Nederland. Etter det fireårige studiet begynte jeg å arbeide først i Irland på Limrick Physiotheraphy Clinic, før jeg startet på St Johns Hospital.

I Norge har jeg blant annet på Cato-senteret og på Jeløy kurbad. Her har jeg fått bred erfaring med blant annet trafikkskadde, proteser og fibromyalgi.

I 2007 valgte jeg å starter min egen klinikk, City Syd klinikken. Etter et halvt år ble min kollega, naprapat Ellen Amlo, medeier.

Jeg har gått flere kurs innen behandling og trening. Spesialfeltene mine er  muskelbehandling, samt opptrening etter smerte/skade.

Motivasjonen min innen yrket kommer fra min egen barndom. Jeg er født med celebral parese og gikk selv til behandling frem til  4. klasse.  Så fra jeg var liten visste jeg at jeg skulle bli fysioterapeut!

Naprapat Ellen Amlo

Jeg har studert 4 år ved naprapathøgskolan i Sverige og var ferdig utdannet våren 2007. Da jeg studerte i Sverige utdannet jeg meg også til svømmelærer, og jeg jobbet som dette i 3 år ved siden av studiet. I tillegg er jeg utdannet personligtrener hos Academi i sverige.

Etter endt studie reiste jeg tilbake til Moss og begynte å praktisere som naprapat og instruktør/personligtrener på Family Sports Club Moss.

I 2006 startet jeg City Syd Naprapatklinikk som våren 2007 ble sammenslått med City Syd Fysioterapi ved Kristine Nilsen. Sammen driver vi City Syd Klinikken, som nå består av en fysioterapaut og tre naprapapater. Vi Jobber tett og har et godt tverrfaglig samarbeid.

Jeg har gått flere kurs innen behandling, trening og sålelaging. Spesialfeltene mine er muskelbehandling, bekkenproblemer samt opptrening etter smerte/skade.

Motivasjonen min innen yrket kommer fra en aktiv treningshverdag med håndball og riding. Jeg fikk erfare en del skader på egen kropp, og fikk veldig interesse for å kunne jobbe med behandling av skader, og å hjelpe andre med å bli kvitt sine plager.

Refleksolog Silje Marie Lystad Eggen

Refleksolog Silje Marie Lystad Eggen

Refleksologi er en gamme behandlingsform som tar utgangspunkt i at kroppen har ett nettverk av sonesystemet. Behandlingen består av punktmassasje.

Jeg ble fascinert av denne behandlingsmetoden og hvor bra det fungerte. Derfor tok jeg utdannelse innen refleksologi, og jeg gleder meg hver dag over at jeg kan jobbe videre med nettopp dette.

Fotterapeut Lene Riise

Fotterapeut Lene Riise

Jeg ble ferdig utdannet fotterapeut i 1995, og har vært medlem i Fotterapiforbundet siden. Det er viktig for meg å holde meg oppdatert, og jeg deltar derfor mye på fagdager innenfor mitt fagfelt.

Mitt motto er: Gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg.

Osteopat Liselotte Lund

Osteopat Liselotte Lund

Jeg er utdannet osteopat fra Høgskolen Kristiania, Oslo, i 2015, og sykepleier fra Gøteborgs Universitet, Sverige, i 2000.

Arbeidserfaringen min har jeg blant annet fra Catosenteret, Klinikk for Alle Oslo og Sahlgrenska sykehus i Gøteborg. Jeg har også kurs innenfor flere områder innen manuelle teknikker, rehabilitering, infeksjonsmedisin, kvinnehelse, og i behandling av barn. 

Jeg jobber med alle typer av muskel- og skjelettplager som nakke- og ryggplager, bekkenproblematikk, kjeveleddsplager og fordøyelsesbesvær. 

Motivasjonen min for dette yrket stammer fra interessen for å lære om at årsaken til plager kan være flere og sammensatt. Kroppen henger sammen, og årsaken til problemet ligger ikke alltid akkurat der det kjennes som det ligger.

Comments are closed.