Om terapeutene

fysioterapeut, naprapat, moss, østfold
City Syd Klinikken ble åpnet i 2007 av fysioterapeut Kristine Nilsen. Et halvt år senere ble Ellen Amlo deleier i klinikken. I dag arbeider det en fysioterapeut og to naprapater ved klinikken. Vi har behandlingsrom i Årvollskogen 91 på Årvoll og Prinsensgt 7 i Moss sentrum.

Fysioterapeut Kristine Nilsen

Fysioterapeut Kristine Nilsen

Fysioterapeut Kristine Nilsen

Jeg har studert fysioterapi ved Saxion Hogeschoolen i Enschede, Nederland. Etter det fireårige studiet begynte jeg å arbeide først i Irland på Limrick Physiotheraphy Clinic, før jeg startet på St Johns Hospital.

I Norge har jeg blant annet på Cato-senteret og på Jeløy kurbad. Her har jeg fått bred erfaring med blant annet trafikkskadde, proteser og fibromyalgi.

I 2007 valgte jeg å starter min egen klinikk, City Syd klinikken. Etter et halvt år ble min kollega, naprapat Ellen Amlo, medeier.

Jeg har gått flere kurs innen behandling og trening. Spesialfeltene mine er  muskelbehandling, samt opptrening etter smerte/skade.

Motivasjonen min innen yrket kommer fra min egen barndom. Jeg er født med celebral parese og gikk selv til behandling frem til  4. klasse.  Så fra jeg var liten visste jeg at jeg skulle bli fysioterapeut!
 

Naprapat Ellen Amlo

Naprapat Ellen Amlo

Naprapat Ellen Amlo

Jeg har studert 4 år ved naprapathøgskolan i Sverige og var ferdig utdannet våren 2007. Da jeg studerte i Sverige utdannet jeg meg også til svømmelærer, og jeg jobbet som dette i 3 år ved siden av studiet. I tillegg er jeg utdannet personligtrener hos Academi i sverige.

Etter endt studie reiste jeg tilbake til Moss og begynte å praktisere som naprapat og instruktør/personligtrener på Family Sports Club Moss.

I 2006 startet jeg City Syd Naprapatklinikk som våren 2007 ble sammenslått med City Syd Fysioterapi ved Kristine Nilsen. Sammen driver vi City Syd Klinikken, som nå består av en fysioterapaut og tre naprapapater. Vi Jobber tett og har et godt tverrfaglig samarbeid.

Jeg har gått flere kurs innen behandling, trening og sålelaging. Spesialfeltene mine er muskelbehandling, bekkenproblemer samt opptrening etter smerte/skade.

Motivasjonen min innen yrket kommer fra en aktiv treningshverdag med håndball og riding. Jeg fikk erfare en del skader på egen kropp, og fikk veldig interesse for å kunne jobbe med behandling av skader, og å hjelpe andre med å bli kvitt sine plager.

 

Naprapat Marie Rask

Naprapat Marie Rask

Naprapat Marie Rask

Jeg er naprapat og har studert 4 år ved Naprapathögskolan i Stockholm. Jeg har tidligere jobbet blant annet som sommervikar ved City Syd Klinikken.

Utenom studiene har jeg gått flere kurs blant annet innen smertebehandling med nåler, kinesitape og elektroterapi.

Jeg har alltid vært interessert i å hjelpe mennesker, og jeg tok mitt første massasjekurs allerede som 14-åring. Det var her interessen for naprapatyrket begynte.

Trening og rehabilitering er emner som engasjerer meg, og jeg har holdt på med en rekke idretter gjennom årene, som blant annet dans, beachvolleyball og kampsport. Nå er jeg mer aktiv innenfor poledance og Crossfit.

Du kommer til å treffe meg på Redcord-timer på City Syd Klinikken fremover i 2015.

 

 

 

 

Comments are closed